Scroll Top

Werkfit bestaat.

Er zijn voor mensen met een uitkering veel redenen waarom het moeilijk is weer aan het werk te gaan. Naast persoonlijke omstandigheden speelt daarbij mee de onbekendheid met werkgevers en onzekerheid bij een stap naar werk. Omgekeerd geldt hetzelfde: werkgevers weten vaak onvoldoende over een eerste indruk heen te stappen en met mensen vanuit een uitkering aan te nemen.

Het is daarom moeilijk om vast te stellen of iemand werkfit is. Het gaat niet alleen om de kandidaat maar ook om de werkplek. Talentmatch ondersteunt daarbij. Door met de kandidaat na te gaan wat wel mogelijk is en over welke vaardigheden hij of zij beschikt komt er altijd wel een aanknopingspunt uit om ook te praten over werk wat wel mogelijk is. De resultaten spreken voor zich.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.