Scroll Top

De huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt geven heel duidelijk aan hoe belangrijk het is om te investeren in je talenten en skills. De vraag op de arbeidsmarkt verandert namelijk snel.  Om in te spelen op die verandering is het belangrijk om je vaardigheden te ontwikkelen en te gebruiken om je presenteren. Zodat je altijd een geschikte baan kan vinden. Om je talenten en skills met gemak te ontdekken en bij te houden bieden we de Skillpas aan: een online portfolio waarmee je deze kunt koppelen aan kansen op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst.

In het bijgevoegde persbericht en de presentatie lees je wat Skillpas is, en hoe dat onderdeel uitmaakt van LoopbaanKompas.

LoopbaanKompas is: De Leven Lang Ontwikkelen omgeving voor studenten, werknemers en werkzoekenden.

Voor werkzoekenden

Met hun Skillpas hebben ze toegang tot de arbeidsmarkt, ze krijgen zicht op beroepen en vacatures die passen bij hun opgedane ervaring of opleiding die ze gevolgd hebben. Aangezien er nu ook veel mensen zijn die moeten overstappen van de ene naar de andere sector, maken we ook de loopbaanpaden van mensen inzichtelijk.  Zo ontstaat er zicht op kansrijke beroepen. We kunnen ervoor zorgen dat Skillpas ook voor jouw klanten beschikbaar komt bijvoorbeeld als onderdeel van Talentmatch, SZeebra Diagnose of jouw SZeebra TalentCenter. Door goed gebruik te maken van de mogelijkheden die de Skillpas hen biedt kunnen ze een weer een nieuwe start maken op de arbeidsmarkt.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.