Scroll Top

TalentMatch:
u staat er niet alleen voor

Centric en Matchcare hebben een uitgebreid pakket samengesteld om te zorgen voor een vlekkeloze implementatie van de TalentMatch. Of het nu gaat om het in beeld brengen van uw huidige Perspectief op Werk-processen of het leveren van aanvullende capaciteit om uw klanten in beeld te brengen. Onze service wordt beoordeeld met een 9,2. (rapportage CEDEO 2019)

Aan de slag met Talentmatch

Stap 1:

Oriëntatie op werk

Start zonder drempels met een Skillpas voor uw burgers.

Binnen de Talentmatch is de Skillpas met de oriëntatie op de arbeidsmarkt direct beschikbaar voor uw burgers. U stuurt eenvoudig een activatie link en uw burger beschikt zo direct over een waardevol portfolio en krijgt zicht op de arbeidsmarkt. Zo kan uw burger snel nieuw en passend werk vinden.

Stap 2:

Klantmanagers

Uw burger staat er niet alleen voor. Als hij of zij hulp nodig heeft vindt u dat direct terug in uw caseload overzicht.

Om burgers zelf regie te geven en zichzelf te laten zien werken burgers met een eigen Skillpas waarmee zij zich ook kunnen presenteren aan werkgevers en bemiddelaars binnen het werkgeversservicepunt. Hier komt uw expertise en dienstverlening van de gemeente in beeld.

Stap 3:

Regionale werkgevers

Met de eerste 2 stappen ondersteunt u al het WSP en uw werkgevers door geschikte kandidaten te presenteren. Stap 3 kan zijn: werkgevers zelf toegang tot het bestand geven en zichzelf laten presenteren. Zo kunnen bemiddelaars en werkgevers zelf het initiatief nemen om in contact te komen met geschikte kandidaten.

Stap 4:

Leven lang ontwikkelen

De Talentmatch kan de basis vormen voor een regionaal talentcenter . Op een regionaal Talentcenter kunnen werkzoekenden en ook leerlingen en werkenden met hun loopbaan aan de slag. U stimuleert zo de aansluiting tussen onderwijs en ondernemers, de transitie van krimp naar groeiberoepen en u faciliteert een leven lang ontwikkelen.

Ondersteuning om snel aan de slag te gaan

Technische inrichting

avg-beveiliging1

Bij de technische inrichting komen niet alleen bits en bites aan bod maar staan ​​we uitgebreid stil bij AVG en beveiliging. U bent zo verzekerd van een robuuste en veilige omgeving.

Bestandsanalyse

large-193357_1920

Snel aan de slag met veel van uw klanten en direct ook alle achterstanden wegwerken? Dat kan met een bestandsanalyse. Onze ervaren klantmanagers spreken de door u geselecteerde klanten en zorgen voor een gevuld dossier.

POW scan

austin-distel-wD1LRb9OeEo-unsplash

Een Perspectief op Werk scan geeft aan waar mogelijkheden zijn om perspectief op werk te versnellen of te bestendigen. Onze consultants komen graag persoonlijk bij u langs.

Trainingen

austin-distel-rxpThOwuVgE-unsplash

Om de Talentmatch optimaal te gebruiken hebben we speciaal voor klantmanagers diverse trainingen samengesteld. Professionele effectiviteit, gesprekstechnieken en de werking van de arbeidsmarkt komen aan bod.

Analytics

infografika-1005174_1280

Ons data-analyse team staat voor u klaar om data om te zetten naar informatie en inzicht. De gegevens van uw bestand wordt gekoppeld met informatie van de arbeidsmarkt en het CBS. U heeft zo de gewenste input voor uw sociale- en arbeidsmarktbeleid.

Maatwerk

roman-kraft-Ad9QnJMscu4-unsplash

Centric en Matchcare doen alles voor uw gemeente succesvol te maken. Onze werkzaamheden en ondersteuning worden altijd op maat met u afgestemd.

Contact 

    Wilt u s.v.p. het gevraagde icoontje hieronder selecteren. Dit doen wij om automatische spambots te kunnen weren.

    To spambots and advertisers: please do not use our contact form for spam or offers. Messages for these purposes will be ignored and misuse of our contact form will be reported to the authorities.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.